Header

Noorse fjorden

Beste periode
Mei tot augustus.


Vertrek vanaf Nederland
Holland America Line, Celebrity Cruises, Costa Cruises en Royal Caribbean vertrekken vanuit Amsterdam naar Noorwegen


Reisduur
Er zijn cruises van één week en langere cruises van 10 dagen of langer

Als u aan honderd mensen zou vragen naar waar ze ooit op cruise willen gaan, dan kunt u er zeker van zijn dat de Noorse fjorden bij velen op nummer één komen. De natuurlijke schoonheid van de fjorden laat op iedere bezoeker een onvergetelijke indruk na. Met een cruise kunt u meerdere plaatsen in Noorwegen bezoeken tijdens één en dezelfde reis. De meeste cruises bezoeken niet enkel de fjorden maar ook charmante, kleine dorpen en grotere Noorse steden zoals Ålesund, Bergen, Stavanger en de hoofdstad Oslo.


In het spoor van de Vikings

Noorse fjorden cruises duren gewoonlijk zeven tot tien nachten. Er zijn ook langere routes van veertien nachten die naar de Noordkaap varen, één van de meest noordelijke punten van Europa. Hier bevindt u zich honderden kilometers ten noorden van de poolcirkel. Omwille van deze uiterst noordelijke ligging kunt in de zomermaanden op een heldere nacht de middernachtzon ervaren, het natuurfenomeen waarbij de zon 24 uur lang boven de horizon blijft.

Vertrek dicht bij huis

Voor veel mensen zijn de Noorse fjorden een bestemming waar men al lang van droomt. Het goede nieuws is dat u dicht bij huis kan vertrekken! Veel Noorse fjorden cruises vertrekken namelijk vanuit Amsterdam. En om het u nog makkelijker en comfortabeler te maken hebben we in 2023 een groot aantal Noorse fjorden cruises mét transfers vanuit België naar de vertrekhaven.


Deze cruises worden uitgevoerd door MS Rotterdam, het hoogstaande en moderne vlaggenschip van Holland America Line. De transfers hebben diverse opstapplaatsen in Vlaanderen: Oostende, Loppem, Gentbrugge en Antwerpen.


Contacteer ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ontvang een gratis offerte voor uw droomcruise