Header

Laat u verrassen

Waarom deze cruises?

  • Originele bestemming
  • Bijzondere reiservaring
  • Uniek schip

Nog geen idee waar u naartoe wil? Bekijk dan deze selectie cruises en laat u verrassen! We kiezen hierbij voor cruises naar een speciale bestemming, die minder vaak aan bod komt, of waar u wellicht niet meteen zelf zou opkomen.


Daarnaast selecteren we ook cruises die in het teken staan van een bijzondere reiservaring. Denk bijvoorbeeld aan cruise met een zeilschip of met een kleinschalig jacht. Of cruises waarbij een speciale trekpleister in het reisprogramma aan bod komt.


Onthou vooral dat er een enorm aanbod cruises is, veel ruimer dan wat er op onze website staat. Vertel ons waar u van droomt en wij werken met plezier een geschikt voorstel uit!

Eindeloze mogelijkheden

Voor een cruisevakantie kunt u kiezen uit een eindeloos aanbod mogelijkheden. Er zijn tientallen rederijen en honderden cruiseschepen, in elke prijsklasse en elk met hun eigen unieke troeven. Daarnaast kunt u met een cruise letterlijk naar elk continent ter wereld reizen, van Europa tot Amerika en van Afrika tot Antarctica.


En dan hebben we nog niet gesproken over riviercruises, waarbij u met een kleinschalig rivierschip allerlei prachtige regio's kunt verkennen. Ook hier zijn er opnieuw mogelijkheden overal ter wereld. Dicht bij huis zijn Frankrijk en Duitsland topbestemmingen voor een riviercruise, maar er zijn ook riviercruises in Afrika, Azië en Zuid-Amerika.


Onthou dat het aanbod cruises veel ruimer is dan wat er op onze website staat. Vertel ons waar u van droomt en wij werken met plezier een gratis offerte uit op basis van uw voorkeuren.

Ontvang een gratis offerte voor uw droomcruise