Expeditiecruises naar Groenland

5 augustus

Fjorden van Oost-Groenland

van 5 tot 16 augustus 2024

Met de Seabourn Venture


Prijzen

Veranda Suite vanaf € 9.199 p.p.
Penthouse Suite vanaf € 12.799 p.p.
Panorama Penthouse Suite vanaf € 14.499 p.p.


Prijzen per persoon op basis van dubbele bezetting, inclusief alle kortingen. Steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.


Inbegrepen

Expeditiecruise van 11 nachten  in volpension ● All inclusive dranken (ook uit de minibar) ● Verblijf in suite met privébalkon ● Dagelijks excursieprogramma ● Landingen met zodiacs begeleid door expeditieleiders ● Lezingen aan boord van natuurexperts ● 24/7 room service ● WiFi aan boord 

30 augustus

Zuid-Groenland Expeditie

van 30 augustus tot 14 september 2024

Met de Seabourn Venture


Prijzen

Veranda Suite vanaf € 12.099 p.p.
Penthouse Suite vanaf € 15.799 p.p.
Panorama Penthouse Suite vanaf € 17.499 p.p.


Prijzen zijn per persoon op basis van dubbele bezetting, inclusief alle kortingen. Steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.


Inbegrepen

Expeditiecruise van 15 nachten  in volpension ● All inclusive dranken (ook uit de minibar) ● Verblijf in suite met privébalkon ● Dagelijks excursieprogramma ● Landingen met zodiacs begeleid door expeditieleiders ● Lezingen aan boord van natuurexperts ● 24/7 room service ● WiFi aan boord ● Vlucht Kangerlussuaq-Reykjavik op dag 16

Wat is een expeditiecruise?

Een expeditiecruise is een compleet andere manier van reizen die niet te vergelijken valt met een klassieke cruise. De schepen zijn eerst en vooral veel kleinschaliger (100 tot 200 passagiers). De boeg is ijsversterkt zodat men veilig naar de meest ongerepte gebieden ter wereld kan reizen. Denk aan bestemmingen zoals Spitsbergen, Groenland of zelfs Antarctica. 


Tijdens de reis ligt de nadruk op de plaatselijke natuurpracht. Onder begeleiding van ervaren expeditieleiders en wetenschappers gaat u aan land op deze ongerepte plekken waar u de unieke planten- en diersoorten van dichtbij kunt bewonderen. Aan boord zijn er dagelijkse lezingen en presentaties waarbij men dieper ingaat op de bijzonderheden van alles wat u te zien krijgt. Kortom, een expeditiecruise staat garant voor onvergetelijke reiservaringen die een diepe indruk zullen achterlaten.


Foto's © Seabourn, allen genomen tijdens voorbije expeditiereizen naar Groenland

Over Seabourn Venture

264 passagiers - Bouwjaar 2022


De Venture is het allereerste expeditieschip van Seabourn. Dit ultraluxe cruiseschip is speciaal ontworpen voor expeditiereizen naar de meest afgelegen gebieden ter wereld waaronder de noordpool en Antarctica. Tegelijk beschikt de Venture over dezelfde luxe als andere Seabourn-schepen. Gasten verblijven in één van de 132 suites aan boord, allen met een privéterras.


Om de bestemmingen te verkennen kunnen gasten gebruikmaken van de aanwezige kajaks, mountainbikes en ebikes. In het gezelschap van expeditieleiders en natuurgidsen maak je ook landingen en excursies per zodiac. Tot slot beschikt de Seabourn Venture over twee miniduikboten beschikken waarmee gasten een onvergetelijke blik kunnen werpen op de mysterieuze onderwaterwereld.