Header

Seabourn

Troeven van Seabourn

  • Intieme schepen
  • Bekroonde service
  • Verblijf in suites met zeezicht
  • Ultra All Inclusive
  • Topgastronomie
  • Reizen naar alle 7 continenten

Seabourn staat voor All Inclusive, luxury cruising in haar puurste vorm. Kies uit zorgvuldig samengestelde routes wereldwijd, naar bestemmingen buiten het bereik van grotere cruiseschepen.


Intieme schepen

Aan boord geniet u van intuïtieve service, gastronomie van topniveau en een informele, elegante sfeer. Men hanteert tijdens de cruise een uitgebreide All Inclusive formule waarbij alle restaurants inbegrepen zijn, evenals de dranken overal aan boord, inclusief de minibar. De moderne schepen hebben een capaciteit voor 450 tot 600 gasten en beschikken over de faciliteiten van een stijlvol luxeresort. Elke gast verblijft in een ruime suite met zeezicht voorzien van alle comfort. De meeste suites hebben zelfs een privéterras.


Een wereld van ontdekking

De wereldwijde waaier aan routes laat u toe om werkelijk elke bestemming te bezoeken. De schepen van Seabourn varen naar alle zeven continenten, zelfs naar Antarctica. Seabourn is de officiële cruisepartner van het UNESCO Werelderfgoed en op veel cruises krijgt u de kans om enkele van deze iconische plaatsen te bezoeken.

Wereldwijde routes

Dankzij de kleinere omvang van de schepen bezoekt Seabourn tijdens haar cruises verborgen havens waar grotere schepen niet kunnen komen. Kies uit cruises dichter bij huis, naar de Middellandse Zee en Noord-Europa, of verken nieuwe horizonten aan de andere kant van de wereld. Het aanbod van Seabourn omvat cruises naar alle zeven continenten en ruim 450 individuele bestemmingen.

Voor wie?

Wie kiest voor Seabourn, doet dat omwille van de uitstekende service, de topgastronomie en de ontspannen atmosfeer aan boord van intieme luxeschepen. De meeste gasten hebben al veel gereisd in hun leven, verwachten een hoog niveau en zijn ook niet bang om het prijskaartje te betalen dat daar tegenover staat.


Aan boord van Seabourn vind je passagiers van verschillende leeftijdcategorieën, gewoonlijk 45 jaar of ouder met een gemiddelde leeftijd rond de 60. De meesten komen uit Amerika, Europa, Canada, Engeland en Australië. In vakantieperiodes reizen er soms families met oudere kinderen mee, maar echte familieschepen zijn het niet.

Bestemmingen

De kleinschalige vijfsterrenschepen van Seabourn varen naar alle zeven continenten. Uiteraard zijn er de gekende trekpleisters zoals de Middellandse Zee, Noord-Europa en de Caraïben maar daarnaast biedt Seabourn ook veel unieke bestemmingen aan die u zelden of nooit zult tegenkomen bij andere rederijen. We vermelden hierna enkele blikvangers maar onthoud dat dit slechts een kleine greep is uit het wereldwijde aanbod.


In Zuid-Amerika heeft Seabourn cruises naar onder meer de Chileense fjorden en vaart men tevens tot diep in het hart van het Amazonewoud. Vanuit Ushuaïa maakt men de oversteek naar Antarctica. In Afrika en het Midden-Oosten volgt men de eeuwenoude handelsroutes langs onder meer Zuid-Afrika, Madagascar, de Perzische Golf, India, Sri Lanka en Thailand. Voor natuurliefhebbers zijn Alaska en Canada dan weer twee echte topbestemmingen.


Foto: Seabourn Quest voor de kust van Elba

Sfeer aan boord

Een Seabournschip heeft de sfeer van een private club, waar gasten in een informele setting genieten van de uitnodigende faciliteiten en persoonlijke service van de crew. De luxerederij staat bekend om haar oog voor detail, de zeer ruime hutten - allemaal suites - en een zeer uitgebreide All Inclusive formule waarbij onder meer champagne, fijne wijnen, premium alcoholische dranken en minibar inbegrepen is.


Op gastronomisch vlak zijn de maaltijden aan boord van een uiterst hoog niveau. We gingen zelf reeds verscheidene malen mee en kunnen u verzekeren: u zult voor 200% verwend worden. Alle restaurants en eetgelegenheden zijn inbegrepen. U kiest zelfs waar, wanneer en met wie u tafelt.

De vloot van Seabourn

Met de vloeiende lijnen van een elegant jacht en de faciliteiten van een luxeresort zijn de Seabourn-schepen één van de meest exclusieve reiservaringen op zee. Aan boord verblijven alle gasten in ruime suites, steeds met zeezicht en meestal ook een privébalkon. De schepen werden allen gebouwd tussen 2009 en 2022 waarmee de vloot één van de jongste en meest moderne van de cruisewereld is.


Het passagiersaantal varieert van 450 gasten voor de Seabourn Odyssey, Sojourn en Quest tot 600 gasten voor de schepen Seabourn Encore en Ovation. Recent introduceerde Seabourn ook twee gloednieuwe expeditieschepen, de Venture en de Pursuit.


Foto: Veranda Suite aan boord van Seabourn Encore

Ontvang een gratis offerte voor uw droomcruise