Header

Princess Cruises

Troeven van Princess Cruises

  • Premium schepen met veel faciliteiten
  • Restaurants zonder vaste tafels en uren
  • 360 bestemmingen wereldwijd
  • Sfeer van een kleiner schip
  • Mix tussen klassiek en hedendaags
  • Opwindend entertainment

Princess Cruises werd opgericht in 1965 en is een rederij met jarenlange traditie en een uitstekende reputatie. Dankzij de romantische televisieserie ‘Love Boat’, die gefilmd werd op de toenmalige Pacific Princess, werd de rederij wereldberoemd. Tegenwoordig behoort Princess Cruises tot de wereldtop en heeft het maar liefst 16 schepen in de vaart. Aan boord genieten de gasten van een topservice in een elegante en comfortabele omgeving.


Voor ieder wat wils

De Amerikaanse rederij biedt een kwalitatieve en evenwichtige cruiseformule aan, zowel op het vlak van accommodatie, ontspanning als activiteiten. Voor elk type passagier is er wel een geschikte plek aan boord. Zo zijn er verschillende zones voor families met kinderen als een aantal locaties voorbehouden aan volwassenen. Zo kan iedereen 100% genieten van zijn of haar droomvakantie.


Sfeer aan boord

Het niveau van de talrijke restaurants wordt verzekerd door uitstekende chefs die lid zijn van de prestigieuze gastronomische organisatie Chaîne des Rôtisseurs. Aan boord ervaren de gasten een aangename mix van nationaliteiten en culturen. De sfeer is er ontspannen en met de vele faciliteiten weet Princess Cruises haar gasten als geen ander te bekoren. Elk schip is gezellig opgedeeld in verschillende intieme lounges, bars en ontspanningsmogelijkheden. Al bestaat de vloot uit grote schepen, je krijgt het gevoel dat je reist met een kleiner schip en ervaart nergens een gevoel van drukte.

Unieke momenten

Princess Cruises lanceerde als eerste rederij ‘AnyTime Dining’, waarbij de gast zelf kiest waar en wanneer hij aan boord dineert. Tijdens de gala-avonden wordt er altijd een imposante champagnetoren gebouwd in het atrium en geïntroduceerd door de kapitein. Een ander spektakel is de Water Color Fantasy show, een verlichtte fonteinshow gechoreografeerd op muziek. Aansluitend kunnen de gasten genieten van de mooiste films in open lucht bij ‘Movies under the stars’.

Doelpubliek

Princess streeft naar een onovertroffen gasttevredenheid bij elke cruise. Om dit doel te bereiken zijn er activiteiten en voorzieningen voor elk type reiziger. Er zijn zones op het schip die enkel toegankelijk zijn voor volwassenen, zoals ‘The Sanctuary’. Hier kan men in alle rust en kalmte ontspannen te midden van een prachtig ingerichte omgeving. Ook voor jongeren is er entertainment in overvloed. Voor elke leeftijdscategorie worden er onvergetelijke activiteiten georganiseerd door de ‘Princess Youth & Teen crew’.


Princess Cruises biedt ook uitstekend georganiseerde excursies aan wal aan. Dit geeft cultuur- en avontuurliefhebbers de kans om op een zinvolle manier te reizen en een verrijkende vakantie te beleven. Met het oog op comfort zijn ook rustzoekers op de juiste plaats. Zij kunnen hun hart ophalen in de Lotus Spa, waar gezondheid en welzijn centraal staan. Kortom, zowel voor ervaren cruisereizigers als first-time cruisers is Princess een uiterst geschikte keuze.

Bestemmingen wereldwijd

Met ruim 150 verschillende routes is Princess Cruises wereldwijd vertegenwoordigd. De schepen bezoeken meer dan 360 bestemmingen in populaire gebieden zoals de Caraïben, Noord-Europa en de Middellandse Zee, maar ze varen ook naar minder bekende gebieden zoals de Zuid-Pacific, Hawaï en Frans-Polynesië. Een hoogtepunt is Princess Cays, het private Caraïbisch eiland van de rederij. Op deze prachtige bestemming genieten de passagiers van witte zandstranden en turquoise wateren.


In Alaska is Princess Cruises al meer dan 50 jaar specialist. Via de in Seattle gevestigde ‘Princess Tours’ afdeling biedt de maatschappij een grote verscheidenheid aan spectaculaire land- en zee-ervaringen. Gasten kunnen voor of na hun cruise naadloos overstappen op een landprogramma, zodat ze de meest populaire attracties van de regio in één onvergetelijke vakantie kunnen beleven. Voor een cruise door het Panamakanaal of een wereldcruise van 111 dagen bent u ook bij Princess aan het juiste adres


Foto: de Emerald Princess voor de kust van Santorini

Sfeer aan boord

Sinds de start heeft Princess Cruises veel cruise-trends neergezet en is het geëvolueerd naar een hedendaagse cruiserederij. Vele concepten zijn inmiddels door de hele cruise-industrie overgenomen. De mix tussen de klassieke cruise-ervaring en de innovaties aan boord is de sleutel tot het succes van Princess. De lat bij het entertainment aan boord ligt hoog. ’s Avonds geniet men van schitterende Broadway-shows in het theater.


Dansliefhebbers kunnen iedere avond terecht in het atrium waar een live band speelt. Er is ook een casino, een bibliotheek en meerdere lounges en bars met elk hun eigen karakter. Gala-avonden bieden een unieke gelegenheid om zichzelf op te kleden. Op andere avonden en overdag is de sfeer informeel. Dagelijks worden er door het entertainmentteam verscheidene activiteiten georganiseerd voor allerlei doelgroepen.

De vloot van Princess Cruises

Elk Princess schip is een bestemming op zich met een breed scala aan faciliteiten. De vloot bestaat uit een ruim aanbod van middelgrote tot kleine, intieme schepen en breidt tot op vandaag nog steeds uit. Op de nieuwe schepen is werkelijk aan alles gedacht. Niet alleen de uitstekende gastronomie maar ook de innovatieve voorzieningen zorgen voor de perfecte Princess-beleving.


Aan boord zijn er verschillende types accommodaties. Opvallend bij de rederij zijn het groot aantal balkonhutten. Elke hut, of het nu een binnenhut of honeymoonsuite is, is smaakvol ingericht en beschikt over een Princess Luxury Bed, speciaal ontworpen voor de ultieme nachtrust. Families kunnen volop van hun cruise genieten door te overnachten in hutten met een verbindingsdeur. Niet te vergeten is er de uiterst gastvrije bemanning die zich iedere dag inzet om elke gast een uitzonderlijke service aan te bieden.


Foto: de Majestic Princess in Milford Sound, Nieuw-Zeeland

Ontvang een gratis offerte voor uw droomcruise