Header

MSC Cruises

Troeven van MSC Cruises

  • Faciliteiten voor jong en oud
  • Tal van nieuwe schepen
  • Elegant, Italiaans design
  • MSC Yacht Club luxegedeelte
  • Zeer kindvriendelijk
  • Bruisende sfeer

De moderne vloot van MSC Cruises staat garant voor een ontspannen cruisevakantie waarbij jong en oud zich geen moment zal vervelen. De grote viersterrenschepen beschikken over een ruime waaier aan restaurants, bars, activiteiten en entertainment. Op de nieuwste schepen kunt u zelf Cirque du Soleil-shows bijwonen!


Geschikt voor een breed publiek

MSC Cruises is bij uitstek geschikt voor een zeer breed publiek dankzij het grote aanbod faciliteiten en de verschillende types accommodaties. De standaardhutten zijn meestal boekbaar aan zeer toegankelijke prijzen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor luxueuzere hutten waarbij je bovendien geniet van extra inbegrepen voordelen zoals een drankenpakket. Op een aantal schepen is er zelfs een privaat vijfsterrengedeelte, de MSC Yacht Club, voorbehouden aan gasten die verblijven in één van de suites aan boord.


Gezinsvriendelijk

Tijdens de vakantiemomenten met het gezin schep je herinneringen voor het leven. Op de schepen van MSC Cruises zullen de jongste gasten van 's ochtends tot 's avonds plezier maken. Er zijn verschillende zwembaden, glijbanen, kinderclubs en allerlei leuke activiteiten. Natuurlijk kunnen jullie ook gezellig samen van boord gaan om een mooie bestemming te ontdekken! Voor een gezinsvakantie is het budget vaak een factor om rekening mee te houden, daarom krijgen kinderen tot 17 jaar meestal extra korting bij MSC. Tot slot zijn er ook speciale familiehutten waar je met het volledige gezin in kunt verblijven.

MSC Yacht Club

Wie op zoek is naar extra luxe en privacy, zit perfect in de MSC Yacht Club. Dit is een afgescheiden privégedeelte, voorbehouden aan de Yacht Club-gasten, met onder meer een eigen lounge, een eigen zwembad en een apart restaurant. In dit gedeelte bevinden zich eveneens de meest luxueuze accommodaties van het schip: de stijlvol ingerichte suites waarvoor er bovendien 24 uur per dag butler service beschikbaar is. Tegelijk behoud je de mogelijkheid om gebruik te maken van de vele andere faciliteiten die aanwezig zijn in de publieke gedeeltes van het schip. De MSC Yacht Club combineert zo het beste van beide werelden: de luxe en privacy van een klein schip met de faciliteiten van een groot schip.

Voor wie geschikt

In België is MSC Cruises één van de meest populaire en vaakst geboekte rederijen. De cruiseschepen zijn dan ook geschikt voor een zeer breed publiek. De vele aanwezige faciliteiten zorgen ervoor dat er steeds iets te beleven valt voor jong en oud. Aan boord vind je dan ook passagiers uit alle leeftijdcategorieën. MSC Cruises is van oorsprong een Italiaanse rederij maar tegenwoordig richt ze zich op de volledige Europese markt, waardoor er heel wat verschillende nationaliteiten zijn onder de passagiers.


MSC Cruises staat bovendien bekend als een bijzonder kindvriendelijke rederij. De schepen beschikken over heel wat plezante activiteiten voor kinderen en jongeren van alle leeftijden. Er zijn kinderclubs met animatie, waterparken, sportactiviteiten en ga zo maar door. Tot slot zijn er ook aangepaste familiehutten waar je met het volledige gezin in kunt verblijven. Kinderen reizen bovendien vaak mee aan een aantrekkelijk kortingstarief.

Bestemmingen

De populairste bestemming van MSC Cruises is ongetwijfeld de Middellandse Zee. In de warme wateren van Zuid-Europa voelen de schepen van de Italiaanse rederij zich helemaal thuis. Men vaart er het hele jaar door, zelfs tijdens de wintermaanden. Ook Noord-Europa behoort tot het aanbod. In de lente en de zomer zijn er cruises naar Noorwegen, IJsland of de Baltische Staten. Meestal vertrekken deze afvaarten in Duitsland, vanuit Hamburg of Kiel.


Buiten Europa biedt MSC cruises aan naar de Emiraten, de Caraïben, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Stuk voor stuk prachtige regio’s die heerlijke temperaturen combineren met fascinerende bezienswaardigheden. Tot slot heeft MSC Cruises ook jaarlijks een wereldcruise waarin je op enkele maanden tijd de wereld rondvaart.


Foto: MSC Musica in San​torini

Sfeer aan boord

De rederij is één van de meest levendige en sfeervolle van de cruisewereld. Het animatieteam vult je dag met activiteiten zoals spelletjes, sportwedstrijden, quizzen, dansfeestjes en karaoke. De nieuwe schepen zijn uitgerust met snufjes zoals een 4D-cinema, een bowling, een waterpark of een Formule 1-simulator. Uiteraard kun je er evengoed voor kiezen om gewoon op je gemak langs het zwembad te zonnebaden.


Ook ’s avonds gonst het schip van de activiteit. Veel gasten gaan na hun restaurantbezoek nog naar het theater waar elke avond een wervelend optreden te zien is. Op sommige schepen kun je zelfs een échte Cirque du Soleil-show bijwonen! In de bars en lounges is er steeds ambiance en wie dat wil, kan tot in de vroege uurtjes verder feesten in de discotheek.

De schepen van MSC Cruises

De afgelopen jaren heeft MSC Cruises haar vloot flink uitgebreid met een aantal spectaculaire nieuwe megaschepen zoals de MSC Grandiosa, MSC Virtuosa en MSC Seashore. Ook de komende jaren zal men nog meer nieuwe schepen bouwen waardoor MSC Cruises binnenkort over een vloot van ruim twintig moderne cruiseschepen zal beschikken.


Welk schip je ook kiest, ze zijn allen uitgerust met een enorm keuzeaanbod op vlak van ontspanning, entertainment, wellness en gastronomie. Heel veel hutten hebben zicht op zee en zelfs een eigen privébalkon. De kleinste schepen uit de vloot, zoals de MSC Lirica en MSC Armonia, hebben ongeveer 2.000 passagiers. De meeste andere MSC-schepen zijn nog een pak groter, met een passagiersaantal tussen 3.000 en 5.000 gasten.


Foto: Zwembad op MSC Fantasia

Ontvang een gratis offerte voor uw droomcruise