Header

CroisiEurope

Troeven van CroisiEurope

  • Volpension en dranken inbegrepen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit
  • Europese marktleider
  • Breed aanbod bestemmingen
  • Schepen op mensenmaat
  • Ook cruises buiten Europa

De Europese marktleider in riviercruises

CroisiEurope heeft een vloot van ruim vijftig schepen die varen op de mooiste rivieren van Europa, Afrika, Azië en Rusland. Ze zijn uitgerust van alle comfort en bieden gasten een warm en verfijnd kader. Naast de riviercruises biedt CroisiEurope ook zeecruises en kanaalcruises aan.


Bestemmingen binnen en buiten Europa

De enorme vloot van CroisiEurope vaart op een groot aantal rivieren binnen en buiten Europa. Als Franse rederij biedt men uiteraard riviercruises aan in hun thuisland, op onder andere de Loire, Rhône, Saône, Garonne, Dordogne en Seine. In Zuid-Europa vaart men in Portugal, Spanje en Italië. Ook buiten Europa zijn er tal van mogelijkheden met riviercruises op de Nijl, Wolga, Mekong en nog veel meer.


Ook zeecruises en kanaalcruises

CroisiEurope heeft eveneens twee cruiseschepen die zeecruises maken in het Middellandse Zeegebied. Deze reizen bevatten dezelfde ingrediënten als het succesrecept van de riviercruises: schepen op mensenmaat met een All Inclusive formule en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Tot slot zijn er nog de kanaalcruises. Aan boord van een péniche, een kanaalschip voor 22 passagiers, ontdekt u de mooiste binnenwateren van Frankrijk. Een unieke belevenis!

All Inclusive formule

CroisiEurope hanteert een uitgebreide All Inclusive Formule voor hun cruises binnen Europa. Wat is er zoal inbegrepen? De maaltijden in volpension, een ruime selectie dranken in het restaurant en in de bar en ook de WiFi aan boord. In de reissom is er ook een bijstands- en repatriëringsverzekering inclusief. Op sommige reisprogramma’s zijn zelfs excursies inbegrepen! Voor cruises buiten Europa gelden andere voorwaarden.

Doelpubliek

CroisiEurope is een geschikte keuze voor ervaren levensgenieters die op een rustige en comfortabele wijze willen reizen. De meeste passagiers van CroisiEurope komen uit Frankrijk en België, maar ook uit andere landen in Europa. Aan boord heerst er een ontspannen, gemoedelijke sfeer. Doordat de schepen kleinschalig zijn zult u dan ook zelden een gevoel van drukte ervaren. Voor families met kleine kinderen zouden we CroisiEurope dan weer minder aanraden.


Wilt u voor de eerste keer een riviercruise maken? Of heeft u al veel vaker een cruise gedaan? In beide gevallen is CroisiEurope een degelijke optie indien u op zoek bent naar een zorgeloze vakantie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De schepen beschikken over alle comfort en veel voorzieningen zijn inbegrepen in de prijs.

Bestemmingen

Met CroisiEurope kunt u een riviercruise maken op vrijwel alle bekende rivieren ter wereld. Binnen Europa is er een zeer ruim aanbod maar het populairste zijn evenwel de riviercruises in Frankrijk, Duitsland en Centraal-Europa. Denk maar aan riviercruises op de Rijn, Donau en Moezel. Buiten Europa zijn er ook riviercruises mogelijk in Rusland, Egypte, Zuidoost-Azië en zuidelijk Afrika. U kunt ook kiezen uit een breed aanbod zeecruises naar onder meer Kroatië, Corsica, Italië en meer.


Sommige reizen staan in het teken van een bepaald thema. Zo heeft CroisiEurope speciale familie-, fiets-, wandel- en gastronomiereizen. De meeste cruises van CroisiEurope duren een week maar uiteraard zijn er ook kortere of langere reizen in hun aanbod


Foto: het schip MS Amalia Rodrigues op de Dourorivier in Portugal

Sfeer aan boord

Op de kleinschalige schepen van CroisiEurope heerst er een gemoedelijke en ontspannen sfeer. De bemanningsleden zijn uiterst gastvrij en staan altijd voor u klaar. Het hart van elk schip is te vinden in de gemeenschappelijke loungebar. Overdag is dit een rustige plek waar u op uw gemak iets kan drinken en genieten van het uitzicht.


Na het avondmaal is er in de lounge meestal nog wat livemuziek of ander entertainment. Hierbij nodigt de rederij vaak lokale artiesten uit die hun eigen cultuur, muziek en folklore tot leven laten komen. Aan boord is er geen formele dresscode. U hoeft zeker niet elke avond in uw galakledij naar het restaurant te gaan.

De vloot van CroisiEurope

De vloot van CroisiEurope bestaat uit meer dan 50 schepen, met een passagiersaantal van 22 tot 200 passagiers. Toch hebben alle schepen heel wat gemeenschappelijke kenmerken. Ze zijn uiterst comfortabel en bieden een warm en verfijnd kader.


Het grootste deel van de vloot bestaat uit rivierschepen met faciliteiten zoals een restaurant, panoramische loungebar en een zonnedek. Daarnaast heeft CroisiEurope ook twee schepen voor zeecruises, La Belle de l’Adriatique en La Belle des Océans.


Tot slot zijn er nog de vijf kleine zusjes, Déborah, Raymonde, Jeannine, Anne-Marie en Madeleine. Deze kanaalschepen voor max. 22 passagiers bieden een unieke reiservaring aan op de Franse binnenwateren.


Foto: hut aan boord van het schip MS Renoir

Ontvang een gratis offerte voor uw droomcruise