Header

Celebrity Cruises

Troeven van Celebrity Cruises

  • Moderne, luxueuze schepen
  • Ruime accommodaties
  • Uitstekende keuken
  • Hoogstaand entertainment
  • Wereldwijde routes
  • Premium schepen (4,5*)

Als premium rederij biedt Celebrity Cruises op elk vlak net dat tikkeltje meer. Hun slogan is niet voor niets ‘Modern Luxury lives here’. De middelgrote schepen zijn voorzien van vele faciliteiten maar hebben verhoudingsgewijs minder passagiers waardoor er een grote luxe aan comfort heerst, in combinatie met een uitstekende service.


De schepen

De luxueuze schepen zijn elegant ingericht met hoogwaardige materialen, een moderne touch en een uniek design dat u steeds zal verbazen. Typerend aan Celebrity is dat ze stilstaan bij elk detail aan boord, vaak met de allernieuwste technologische snufjes, en op die manier bezorgen ze u een fantastische reis.


Hoogstaande keuken

Gastronomie is ook één van hun grootste troeven. De menu’s worden opgesteld onder het toeziend oog van sterrenchef Cornelius Gallagher en in alle restaurants aan boord zult u culinair verwend worden.


Types kajuiten

Op vlak van accommodaties is er een ruim aanbod om uit te kiezen, van een binnenhut tot de grootste suite, de wellness gerichte Aqua-class of de Concierge-class met tal van voordelen. Met ieder budget wordt er rekening gehouden.

All Included pakket

Tijdens een reis met Celebrity Cruises kan je kiezen voor het All Included pakket. Bij deze prijsformule zijn het Classic Drinks drankenpakket en WiFi aan boord inbegrepen tijdens de volledige cruise.

Doelpubliek

De rederij richt zich op een zeer breed en internationaal publiek. Zowel koppels, singles, families met kinderen als ouderen zullen zich hier goed voelen. Er zijn zeer veel faciliteiten waardoor u wel altijd iets te doen hebt! Wie zich wil terugtrekken in een hoekje in een rustige bar of wie wil dansen in de discotheek en genieten van de ambiance aan boord, het kan allemaal.

Voor de kinderen zijn er verschillende animatieprogramma’s voorzien voor alle leeftijden. Enkele voorbeelden: sporten, muzieklessen, spelletjes, themafeestjes, filmavonden en nog zoveel meer. Celebrity Cruises is zoveel meer dan een luxehotel op het water. Na een week cruisen komt u gegarandeerd nog onbekende plaatsjes tegen aan boord waar u versteld zult van staan.

Retreat zonnedek op Celebrity Beyond.

Bestemmingen

Aan boord van Celebrity Cruises ligt de wereld aan uw voeten, de schepen varen namelijk naar meer dan 300 bestemmingen verspreid over alle werelddelen. Vertrekt u graag dicht bij huis? In 2024 vertrekt Celebrity vanaf Amsterdam naar de Noorse fjorden en Scandinavië. In het zuiden van Europa is er een enorm aanbod Middellandse Zee Cruises.


Buiten Europa is de keuze eveneens zeer uitgebreid: Alaska, Canada en de oostkust van de USA, Azië, Oceanië, Hawaii, de Emiraten, Zuid-Amerika, het Panamakanaal, de Caraïben… Het lijstje met bestemmingen lijkt wel eindeloos!


Tot slot zijn er ook nog de bijzondere cruises naar de Galapagoseilanden, waarbij u met één van de kleine expeditieschepen in de voetsporen kunt treden van Charles Darwin.

Zwembad aan boord van Celebrity Edge

Sfeer aan boord

Aan boord van elk Celebrity-schip heerst er een ongedwongen sfeer waarin u in alle vrijheid kunt genieten van de luxe, het comfort en de service waarvoor Celebrity garant staat. Dankzij het groot aanbod voorzieningen bieden de middelgrote schepen voor elk type reiziger een passende omgeving.


Wanneer u niet één van de bestemmingen aan het verkennen bent, kunt u aan boord genieten langs één van de zwembaden, in één van de bars en restaurants of in de spa- en fitnessruimte. Voor families met kinderen zijn er dagelijks activiteiten, aangepast aan de leeftijdscategorie, terwijl er ook voor de andere gasten een uitgebreid entertainmentaanbod is, zoals elke avond een nieuwe wervelende theatershow.


Op heel wat Celebrity-schepen is er bovenaan een daktuin, voorzien van honderden echte planten, een unicum in de cruisewereld. Overdag is het een plaats om te ontspannen en te genieten van een heerlijk drankje en ’s avonds wordt het gebruikt als restaurant, voor optredens en als night club.


Foto: buitendek van Celebrity Edge

Rooftop Garden aan boord van Celebrity Edge

De schepen

Met de Celebrity Edge, Apex, Ascent en Beyond lanceerde de rederij een revolutionaire nieuwe klasse cruiseschepen met een unieke vormgeving. Hun meest opvallende kenmerk is de oranje Magic Carpet, een zwevend platform aan de zijkant dat dienstdoet als restaurant, bar en tenderstation.


Naast deze nieuwe generatie zijn er nog een tiental andere schepen die weliswaar minder recent zijn, maar toch een zeer aangename en luxueuze reisbelevenis aanbieden. Bovendien vernieuwt Celebrity Cruises ook deze schepen geregeld volgens dezelfde stijl van de nieuwe generatie. Welk schip u ook uitkiest, wees er maar zeker van dat u aan boord zult kunnen genieten van een brede waaier aan faciliteiten, entertainment en gastronomisch genot.


Tot slot heeft Celebrity nog drie kleine expeditieschepen die varen rond de Galapagoseilanden. Het kroonjuweel van deze expeditievloot is de Celebrity Flora, gebouwd in Nederland in 2019 met een capaciteit voor max. 100 gasten.


Foto: Rooftop Garden aan boord van Celebrity Edge

Ontvang een gratis offerte voor uw droomcruise