Header

Offerte aanvraag

Ontvang een gratis offerte

Over Thalassa Cruises

Betrouwbaar advies

Thalassa Cruises is een zelfstandig reiskantoor en reisorganisator met ruim 35 jaar ervaring. Ons team bestaat uit gepassioneerde medewerkers. Gezamenlijk hebben we reeds honderden cruises gedaan waardoor wij uit eigen ervaring advies kunnen geven.


Zorgeloos op reis

Als professioneel reisorganisator zijn wij aangesloten bij de Belgische beroepsvereniging ABTO. Wij zijn tevens lid van het samenwerkingsverband van zelfstandige reiskantoren Selectair en tot slot zijn we aangesloten bij het Garantiefonds Reizen. Tijdens uw reis kunt u bij noodgevallen onze bijstandslijn altijd bereiken, 24 uur per dag, 7 dagen op 7.

Gratis reisvoorstel

Het aanbod cruises op onze website is slechts een kleine greep uit het aanbod. Als cruisespecialist zijn we partner van meer dan 20 internationale rederijen waardoor er keuze is uit duizenden mogelijke cruises! Wij werken met plezier een gratis voorstel uit, volledig op maat van uw voorkeuren, verwachtingen en budget.


Volledig reisaanbod

U kunt bij ons terecht zowel voor zeecruises als riviercruises, dichtbij of veraf. Transfers, vluchten, hotelovernachtingen of een landarrangement aansluitend op de cruise... ook dit kunt u allemaal via ons reserveren.