Header

Begeleide riviercruises

Riviercruises met Nederlandstalige reisbegeleiding

Houdt u van een comfortabele reis waarbij alles geregeld is? Dan zijn begeleide riviercruises zeker het overwegen waard. De begeleider regelt de praktische zaken zodat u maar één ding hoeft te doen: ontspannen en genieten!


Er is keuze uit een ruime waaier bestemmingen. Zo zijn de Donau, de Rijn en de Moezel drie populaire regio’s voor een riviercruise. De topper in Zuid-Europa is de Dourovallei, de streek waar men de porto maakt. Tot slot zijn er ook in Frankrijk veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de Rhône of de Seinerivier.


Foto: de Rijnvallei

Voordelen

  • Inclusief vervoer
  • Begeleiding tijdens de hele reis
  • Altijd een aanspreekpunt
  • Kleinere schepen
  • Ruim aanbod bestemmingen

Waarom kiezen voor een begeleide riviercruise?

Jaar na jaar winnen riviercruises aan populariteit. Aan boord van de comfortabele vier- en vijfsterrenschepen kunt u op een ontspannen manier prachtige regio’s doorkruisen. Terwijl het schip vaart heeft u de tijd om te genieten van de mooie landschappen. Elke dag meert het schip aan op één of meerdere interessante plaatsen waar heel wat bezienswaardigheden zijn. 


Tijdens onze begeleide riviercruises reist er een Nederlandstalige reisbegeleider mee van bij het begin tot aan het eind van de reis. Hij of zij neemt samen met de groep de autocartransfer of de vluchten naar de vertrekhaven. Ter plaatse gaat de begeleider mee op de “excursies in de kijker”, om ook hier alles in goede banen te leiden en waar nodig te vertalen naar het Nederlands. Zo kunt u zorgeloos op reis gaan; de begeleider regelt met plezier de praktische kant van het verhaal!

Comfortabel reizen

Meestal meert men aan op wandelafstand van het centrum. De reis bestaat uit een evenwichtige afwisseling tussen relaxen aan boord en bezoeken ter plaatse.

Kleinschalige schepen

Rivierschepen bieden over het algemeen plaats aan 100 tot 150 gasten en beschikken over comfortabele hutten en voldoende faciliteiten.

Gezellige sfeer

Tijdens de reis ontdekt u de lokale cultuur en de bijzondere landschappen van de bezochte regio. Ook aan boord heerst een gezellige en gemoedelijke atmosfeer.