Header

We brengen een blikvanger naar Oostende voor Anker

04/05/2022

Bezoek de Holland America Line suite op Oostende voor Anker en win een cruise


Tweemasters en driemasters, stoomschepen, platbodems, sloepen… “Oostende voor Anker” zal van 19 tot en met 22 mei opnieuw volop wind in de zeilen hebben. Oostende verwelkomt dit jaar maar liefst 150 schepen voor het grootste jaarlijkse maritieme feest van ons land. In samenwerking met rederij Holland America Line is Thalassa Cruises aanwezig met een levensechte suite zoals op een cruiseschip. Er valt ook een cruise voor twee personen naar Noorwegen te winnen.


Als cruisespecialist uit Oostende mogen we uiteraard niet ontbreken op deze schitterende vierdaagse. Net zoals op de vorige editie van Oostende voor Anker komen we met een flinke blikvanger! In samenwerking met cruisemaatschappij Holland America Line zijn we aanwezig, niet met een schip maar wel met een echte suite op ware grootte, tot in de puntjes ingericht zoals op het cruiseschip zelf. Onderaan dit artikel vind je alvast enkele foto’s terug die genomen zijn tijdens Oostende voor Anker 2019.


Over Holland America Line

Holland America Line bestaat dit jaar 150 jaar. Wat ooit begonnen is als een trans-Atlantische dienst met ocean liners is nu uitgegroeid tot een van de beste cruiserederijen, met moderne schepen. In het lente- en het zomerseizoen vertrekken er tot slot ook heel wat cruises vanaf Rotterdam en Amsterdam, naar bestemmingen zoals Noorwegen, IJsland, de Britse Eilanden en zelfs naar Groenland en Canada.


Win een cruise naar Noorwegen

In het kader van Oostende voor Anker organiseren we tot slot ook een leuke wedstrijd met een fantastische prijs. Je kan namelijk een cruise voor twee personen winnen, met het splinternieuwe schip “Rotterdam”. Wil jij ook kans maken om een cruise te winnen? Kom dan langs bij de suite tijdens Oostende voor Anker of vul het formulier in op deze website.Praktische informatie

Locatie van de suite

Jan Piersplein
(plein tussen het stadhuis en het zeilschip Mercator)


Oostende voor Anker

19 tot 22 mei
www.oostendevooranker.be