Header

Royal Caribbean lanceert 275 dagen lange “ultieme wereldcruise”

26/10/2021

Royal Caribbean heeft de route bekend gemaakt van hun eerst “Ultimate World Tour”. Het schip Serenade of the Seas zal op de 275 dagen lange wereldcruise de zeven continenten bezoeken, meer dan 150 bestemmingen en 65 verschillende landen. Daarmee is het de langste en meest uitgebreide wereldcruise die er is.


Wereldwonderen 

Tijdens de reis krijgen gasten de kans om maar liefst 11 wereldwonderen te aanschouwen, waaronder de Chinese Muur, de Taj Mahal, Machu Picchu en de Piramiden van Gizeh. Andere hoogtepunten van de wereldcruise zijn onder meer bezoeken aan Casablanca (Marokko), Qaqortoq (Groenland) en Shimizu (Japan), de toegangspoort tot Mount Fuji.


Vertrek in december 2023

De wereldreis start op 10 december 2023 en duurt tot 10 september 2024, goed voor een totale reisduur van maar liefst 275 dagen. De vertrek- en aankomsthaven is Miami (Florida). Als schip voor deze wereldcruise heeft Royal Caribbean gekozen voor de Serenade of the Seas. Dit is één van de kleinere schepen uit hun vloot, met een maximaal passagiersaantal van ongeveer 2.500 gasten.