Header

Holland America Line lanceert All Inclusive tarief

22/04/2021

Voor reizigers die houden van een all inclusive cruisevakantie, heeft Holland America Line voortaan een speciale nieuwe prijzenformule, het “HAVE IT ALL” premiumpakket met vier inbegrepen voordelen. In dit tarief zijn de dranken aan boord, excursie(s), diner(s) in specialiteitenrestaurants en WiFi inbegrepen in de prijs. De nieuwe prijzenformule zal altijd beschikbaar zijn en dit voor vrijwel alle cruises.


In het verleden heeft Holland America Line al vaker tijdelijke promoties gehad, waarbij het drankenpakket inbegrepen zat in de prijs. Het “Have it All” premiumpakket zal echter het hele jaar door beschikbaar zijn voor alle cruises van zes nachten of langer, met uitzondering van de Grand Voyages. "Onze eerdere promoties die deze voordelen boden, waren enorm populair, dus hebben we een premiumpakket gemaakt dat altijd en op bijna al onze cruises beschikbaar is” aldus Gus Antorcha, President van Holland America Line.


Voortaan zult u als Holland America Line klant dus kunnen kiezen uit twee tarieven. Ofwel kiest u voor het standaardtarief, dat wil zeggen de cruise op basis van volpension, maar zonder bijkomende voordelen. Ofwel opteert u voor het all inclusive tarief, het zogenaamde "HAVE IT ALL" premiumpakket met de extra voordelen. Het prijsverschil tussen beide tarieven zal tussen de €30 en de €40 per persoon, per nacht bedragen.


In het premium tarief zijn vier voordelen inbegrepen in de prijs 


Signature Drankenpakket

Dit drankenpakket omvat een ruime selectie van wijnen, bier en cocktails, plus non-alcoholische dranken zoals frisdrank, fruitsappen en koffies zoals espresso, cappuccino, enzovoort. Het voordeel is geldig voor alle gasten in de hut.


Excursies

Hoe langer de cruise, hoe meer excursies inbegrepen zijn

  • Cruises van 6 tot 9 nachten: 1 excursie inclusief
  • Cruises van 10 tot 20 nachten: 2 excursies inclusief
  • Cruises van 21 nachten of langer: 3 excursies inclusief

Het voordeel is geldig voor alle gasten in de hut. Reizigers mogen een excursie uitkiezen met een maximale waarde van $100. Men mag ook een duurdere excursie kiezen waarop u dan $100 korting krijgt.


Wi-Fi

Dankzij de inbegrepen Wi-Fi (het zogenaamde Surf Package) kunt u sociale media gebruiken, surfen op het internet en berichten sturen naar vrienden en familie. Het voordeel is geldig voor de eerste en tweede gast in de hut.


Diner(s) in specialiteitenrestaurants

Op elk Holland America Line-schip zijn er twee soorten restaurants. Enerzijds de reguliere, inbegrepen restaurants maar anderzijds ook de specialiteitenrestaurants, waar u kunt gaan lunchen of dineren mits het betalen van een toeslag. 

Hoe langer de cruise, hoe meer diners in specialiteitenrestaurants inbegrepen zijn in het premiumpakket. Het voordeel is geldig voor alle gasten in de hut.

  • Cruises van 6 tot 9 nachten: 1 diner inclusief
  • Cruises van 10 tot 20 nachten: 2 diners inclusief
  • Cruises van 21 nachten of langer: 3 diners inclusief