Header

Oceania onthult routes van nieuw schip Vista

10/09/2021

Vernieuwende restaurants en residentiële stijl voor Oceania’s nieuwste schip


Oceania Cruises heeft de routes en de verdere details bekendgemaakt van hun geplande nieuwe schip, de Vista. Aan boord zal de Amerikaanse rederij uitpakken met vernieuwende restaurants, luxueuze accommodaties in residentiële stijl en de gekende service en gastronomie van topniveau. De eerste cruises van Vista zijn gepland voor 2023 en zijn nu reeds boekbaar.


Debuut in lente van 2023

Vista’s inauguratiecruise start op 14 april 2023 in Rome en neemt gasten mee op een 13-daagse reis langs Italië, Malta, de Franse Rivièra en de Balearen. Hierna maakt de Vista een reeks Middellandse Zeecruises om vervolgens langs de kusten van Portugal en Frankrijk naar de Britse Eilanden te varen. Eind augustus steekt het schip de Atlantische Oceaan over en bezoekt het in de herfst bestemmingen als Canada, de Verenigde Staten, het Panamakanaal en Mexico. Bekijk hier alle routes van Vista's debuutseizoen


The Finest Cuisine at Sea heruitgevonden

Aan boord van elk Oceania-schip is topgastronomie één van de allergrootste troeven en daar zal de Vista geen uitzondering op vormen, integendeel! In totaal komen er aan boord elf restaurants en eetgelegenheden, waaronder Ember, de nieuwste telg in de familie van Oceania-restaurants, en AquaMar Kitchen, dat zich richt op smaakvolle gerechten die tegelijk passen binnen een gezonde levensstijl. Kenmerkend voor Oceania Cruises is dat alle specialiteitenrestaurants standaard inbegrepen zijn in de prijs.


Luxeresidenties op zee

Oceania beschrijft de accommodaties van de Vista als Residential-Style Luxury. Uw hut of suite voelt als een tweede thuis op zee, een luxueuze residentie afgewerkt met smaakvolle materialen en accenten. Alle staterooms en suites beschikken over een privéterras, een ruim bemeten badkamer en meer dan voldoende opbergruimte. De hogere categorieën suites hebben bovendien volwaardige eet- en leefruimtes. Met een totaal van 600 staterooms ligt de passagierscapaciteit op maximaal 1200 gasten. Tot slot denkt Oceania ook aan gasten die alleen reizen. Als eerste schip in de vloot krijgt de Vista Concierge Level balkonhutten die speciaal ontworpen zijn voor alleenreizenden.


Meer over de Vista