Header

Nieuw in ons aanbod: De meest all inclusive cruises ter wereld

16/09/2022

Maak kennis met Regent Seven Seas Cruises


Als cruisespecialist zijn we constant bezig om klanten een zo ruim mogelijke keuze aan cruises te kunnen bieden. Daarom zijn we verheugd dat we vanaf nu Regent Seven Seas Cruises kunnen toevoegen aan ons aanbod. In deze blogpost laten we je kennismaken met de Amerikaanse rederij, de meest all inclusive ter wereld!


Regent Seven Seas Cruises behoort tot het topsegment van de cruisewereld. De midsized schepen (496 tot 746 passagiers) bieden het hoogste comfortniveau en een ongeëvenaard ruimtegevoel. Men streeft er naar om gasten een uitgebreide waaier aan keuzes en mogelijkheden te bieden, zowel op vlak van gastronomie, faciliteiten als excursies. Zo kunnen gasten helemaal reizen zoals zij het wensen.Alle luxe is inbegrepen, zelfs de excursies

De all inclusive ervaring van Regent is wellicht de meest uitgebreide ter wereld. U reist in volpension met een open bar. De fooien, de specialiteitenrestaurants, de WiFi, de minibar en zelfs de wasserijdienst zijn eveneens inbegrepen. Tot slot is er voor sommige reizen, met name in Azië en Afrika, aansluitend op de cruise een inbegrepen landprogramma van twee of drie dagen.


Bijzonder is dat zelfs de excursies inclusief zijn. In elke haven kunt u vrij en onbeperkt kiezen uit een breed aanbod kwaliteitsvolle excursies. Soms blijft het schip meerdere dagen in dezelfde bestemming waardoor er ruim voldoende tijd is om de lokale highlights te bezoeken.


Kortom, het loont de moeite om een prijsvergelijking te maken tussen een cruise van Regent en een goedkoper alternatief waarbij er nog een aantal zaken niet in de prijs opgenomen zijn.Vaarroutes wereldwijd

Met een naam als Regent Seven Seas Cruises zal het u niet verbazen dat men cruises aanbiedt over de hele wereld. Er is een enorme keuze aan vaarschema’s, zowel kortere reizen, van één tot twee weken, als uitgebreide Grand Voyages en Wereldcruises van meerdere maanden.