Header

Vanaf dit najaar vertrekt MSC Cruises vanuit Zeebrugge

26/09/2023

Cruiseschepen meren frequent aan in de haven van Zeebrugge, maar meestal is dit echter niet de vertrekhaven. Daar komt vanaf dit najaar verandering in. Van november 2023 tot april 2024 zal MSC Euribia namelijk een reeks cruises aanbieden met vertrek én aankomst in Zeebrugge. De Euribia is bovendien één van de nieuwste cruiseschepen van de Italiaanse rederij.


Parels van het Noorden

De meeste van deze afreizen volgen de zogenaamde ‘Northern Pearls’-route. Op deze cruises bezoekt men havens zoals Rotterdam, Hamburg, Southampton en Le Havre. Vanuit deze havens kunt u daguitstappen maken naar bv. London of Parijs. Er zijn vaarschema’s van zowel zes, zeven of acht dagen, afhankelijk van welke vertrekdatum u kiest.


Vertrekdata

  • Oktober: 31
  • November: 7 / 14 / 21 / 29
  • December: 06 / 13 / 20 / 27
  • Januari: 31
  • Februari: 7 / 14 / 21 / 28
  • Maart: 6 / 13 / 20 / 27
  • April: 3

Prijzen vanaf €643 per persoon inclusief volpension, drankenpakket, fooien op basis van verblijf in een binnenhutRoute naar het zuiden

In januari 2023 biedt MSC Cruises ook een hele bijzondere cruise van 22 nachten aan naar Marokko, Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote. Onderweg stopt de Euribia ook nog in Spanje, Madeira, Portugal, Frankrijk en Engeland. Dit allemaal met vertrek én aankomst in Zeebrugge.


Vertrekdatum: 9 januari 2024 (bijna volzet!)Atlantische Kusten

In de lente is er ook een mooie 14-nachten cruise waarbij de route langs Le Havre, Hamburg, Southampton en Rotterdam uitgebreid wordt met extra bestemmingen zoals La Rochelle, Bilbao en Brest.

Vertrekdatum: 10 april 2024 (bijna volzet!)Over MSC Euribia

De Euribia behoort tot de nieuwste generatie cruiseschepen van MSC en kwam in 2023 in de vaart. Dit megaschip biedt een weelde aan faciliteiten waaronder vijf zwembaden, een overdekte promenade, 21 bars en tien eetgelegenheden. Aan boord kunnen er een goeie vijfduizend passagiers mee reizen.


Als extraatje biedt MSC Cruises gratis parkeergelegenheid aan nabij de cruiseterminal van Zeebrugge. Gasten die met de wagen naar Zeebrugge rijden, kunnen er kosteloos parkeren gedurende de periode dat ze op cruise zijn.


Foto's: MSC Euribia ©MSC Cruises