Header

Vanaf dit najaar vertrekt MSC Cruises vanuit Zeebrugge

27/08/2022

Cruiseschepen meren frequent aan in de haven van Zeebrugge, maar meestal is dit echter niet de vertrekhaven. Daar komt vanaf dit najaar verandering in. Van oktober 2022 tot maart 2023 zal MSC Virtuosa namelijk een reeks cruises aanbieden met vertrek én aankomst in Zeebrugge. De Virtuosa is bovendien één van de nieuwste cruiseschepen van de Italiaanse rederij.


Route langs de Noordelijke Steden

De meeste van deze afreizen volgen de zogenaamde ‘Northern Pearls’-route. Op deze cruises bezoekt men havens zoals Rotterdam, Hamburg, Southampton en Le Havre. Vanuit deze havens kunt u daguitstappen maken naar bv. London of Parijs. Er zijn vaarschema’s van zowel zes, zeven of acht dagen, afhankelijk van welke vertrekdatum u kiest.


Vertrekdata

  • November: 10 / 17 / 30
  • December: 06 / 14 / 20 / 27
  • Januari: 03 / 31
  • Februari: 07 / 15 / 21 / 28
  • Maart: 07 / 14 / 21 / 28

Prijzen vanaf €499 per persoon inclusief volpension, drankenpakket, fooien, verblijf in een binnenhutRoute naar het zuiden

In januari 2023 biedt MSC Cruises ook een hele bijzondere cruise van 21 nachten aan naar Marokko, Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote. Onderweg stopt de Virtuosa ook nog in Spanje, Madeira, Portugal, Frankrijk en Engeland. Dit allemaal met vertrek én aankomst in Zeebrugge. Een unicum!


Vertrekdatum: 10 januari 2023


Prijzen vanaf € 1.899 per persoon inclusief volpension, drankenpakket, fooien, verblijf in een binnenhutOver MSC Virtuosa

De Virtuosa behoort tot de nieuwste generatie cruiseschepen van MSC en kwam eind 2019 in de vaart. Dit 331 meter lange megaschip biedt een weelde aan faciliteiten waaronder vijf zwembaden, een overdekte promenade, 21 bars en tien eetgelegenheden. Aan boord kunnen er een goeie vijfduizend passagiers mee reizen.


Als extraatje biedt MSC Cruises gratis parkeergelegenheid aan nabij de cruiseterminal van Zeebrugge. Gasten die met de wagen naar Zeebrugge rijden, kunnen er kosteloos parkeren gedurende de periode dat ze op cruise zijn.


Foto's: MSC Virtuosa ©MSC Cruises