Header

AmaWaterways start als eerste met riviercruises in Colombia

07/03/2023

Als allereerste rederij ter wereld start AmaWaterways in maart 2024 met riviercruises op de Rio Magdalena in Colombia. De cruises zullen plaatsvinden op twee nieuwgebouwde schepen, de AmaMagdalena en AmaMelodia, die elk plaats bieden aan 60 gasten en twee verschillende wekelijkse cruises aanbieden tussen Cartagena en Barranquilla.


De cruises vinden het hele jaar door plaats en de gasten maken onderweg kennis met de plaatselijke geschiedenis, tradities en Colombia’s koffiecultuur. De regio heeft een indrukwekkende fauna en flora, en er zijn verschillende Unesco Werelderfgoedlocaties.


Gasten kunnen genieten van een carnavalsfeest in Barranquilla, dat wordt beschouwd als de tweede carnavalsstad in Zuid-Amerika na Rio de Janeiro. AmaWaterways biedt ook de mogelijkheid om de riviercruise uit te breiden met een kortere landreis naar Medellin, Cartagena, Panama City en het Panamakanaal.Nuttige links

Meer info over deze riviercruises door Colombia vind je op de website van AmaWaterwaysOver AmaWaterways

AmaWaterways staat synoniem voor een onberispelijke service en heerlijke gastronomie aan boord van luxueuze vijfsterrenschepen waar veel zaken inbegrepen zijn in de prijs. Zelfs excursies zijn inbegrepen! Het is de rederij bij uitstek voor fijnproevers, levensgenieters en actieve reizigers. AmaWaterways biedt riviercruises aan op verschillende rivieren in Europa, Afrika en Azië, waaronder de Donau, Rijn, Mekong en Nijl. Vanaf 2024 behoort ook Colombia tot het aanbod bestemmingen.