Uw cruisespecialist aan zee

Kantooruren
maandag - vrijdag
09:30 tot 12:30
13:30 tot 18:00*


*telefonisch bereikbaar tot 17u30


Zaterdag - zondag
gesloten


Adres
Vindictivelaan 6
Oostende


Contacteer ons
059 70 87 70
cruise@thalassa.be

Over ons

Thalassa Cruises is een zelfstandig reiskantoor en reisorganisator met bijna 40 jaar ervaring in de cruisewereld. Ons team bestaat uit gepassioneerde medewerkers en gezamenlijk hebben wij reeds honderden cruises gedaan waardoor wij u het beste advies kunnen geven.


U kunt bij ons terecht zowel voor zeecruises als riviercruises, dichtbij of veraf. Transfers, vluchten, hotelovernachtingen of een landarrangement aansluitend op de cruise... ook dit kunt u allemaal via ons reserveren.

Als professioneel reisorganisator zijn wij aangesloten bij de Belgische beroepsvereniging ABTO. Wij zijn lid van het samenwerkingsverband van zelfstandige reiskantoren Selectair en van de Cruise Lines International Association (CLIA). Tot slot zijn we aangesloten bij het Garantiefonds Reizen. Kortom, uw reis is in goede handen!


Het aanbod cruises op onze website is slechts een kleine greep uit het aanbod. Als cruisespecialist zijn we partner van meer dan 20 internationale rederijen waardoor er keuze is uit duizenden mogelijke cruises! Wij werken met plezier een gratis voorstel uit, volledig op maat van uw voorkeuren, verwachtingen en budget.

Contacteer ons voor een reisvoorstel op maat